sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Oxford



Teimme reissun huhtikuun viimeisenä viikonloppuna Oxfordiin yhdessä Jaana T:n kanssa, joka oli viimeistä viikonloppua Englannissa. Halusimme nähdä uusia paikkoja ja shoppailla. Yksi päivä Oxfordissa kului nopeasti ja sattumoisin samaan aikaan oli Folk Weekend -niminen tapahtuma. Kaduilla tuli vastaan mitä erikoisempiin asuihin pukeutuneita, joilla oli mm. tanssiesityksiä. Monissa esityksissä tanssijoilla oli kulkusia jaloissa.



 


Aamupäivä kului, kun kävelimme kampukselle, jossa on kuvattu Harry Potter -elokuvia. Valitettavasti paikka oli kiinni, emmekä päässeet kuin ulkopuolelta ihastelemaan. Kierreltiin ja kuvailtiin vanhoja rakennuksia ja näimme hienon ja kauniin viimeisen päälle hoidetun puutarhan. Historiallisesti erittäin upea kaupunki ja suosittelemme vähintäänkin käymään sielä, jos Banburyyn tulee. Junamatka edestakaisin oli vain 6 £ ja matka kesti 15 min yhteen suuntaan.






Kävimme karkkikaupassa, jossa oli hyvin värikkäitä ja herkullisen näköisiä tuotteita. Mietimme tuliaisten ostamista, mutta päätimme käydä myöhemmin uudestaan Oxfordissa. Tämän jälkeen kävimme kahvilassa välipalalla ja yllätyimme herkullisista juomista, joita joimme persikan ja mansikan mauissa. Suosittelemme Costa-nimistä kahvilaa! Jatkoimme shoppailua ja jokainen löysi jotakin itselleen mukavaa. Kävimme esim. New Lookissa ja Primarkissa. Kiertelimme ympäri kaupunkia katselemassa maisemia ja pistäydyimme kaupoissa. Menimme matkan kunniaksi yksille paikalliseen pubiin, josta jatkoimme jälleen Moomoo-yökerhoon.



Karkkikaupan näyteikkuna, wow!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti