lauantai 17. toukokuuta 2014

Warwick Castle

Pian Oxfordin jälkeen sairastuttiin. Emmi tippui portaissa ja Susanna sairastui viruksen aiheuttamaan hengitystieinfektioon, joten meni pari viikkoa parantuessa. Mutta toisella viikolla päätimme kerätä voimamme ja lähteä käymään Warwick Castlessa. 10.5 lähdimme aamulla junalla kohti Warwick Castlea. Tuttavamme suklaapuodista antoi meille keräämiään alennuskuponkeja, joilla saimme kaksi lippua yhden hinnalla. Maisemat olivat upeat ja linna maagisen hieno. Pyörimme ympäri linnaa ja kävimme myös torneissa, joista näkyi kaupungin ylle. Ohjelmaakin oli päivän aikana. Kävimme katsomassa kotkan lennätystä, jossa samaan aikaan kouluttaja selosti eläimistä ja niiden taustoista. Ruoka-annokset olivat oletetusti kalliimpia ja maksoimme ateriasta 10 £. Hinta oli verrattavissa huvipuiston hintoihin. Aluksi emme aikoneet mennä kauhutyrmä-kierrokselle, mutta kuulimme niin paljon kehuja, että ostimme sittenkin liput. Liput maksoivat 9 £, mutta päätimme sen olevan hintansa arvoista, koska emme välttämättä pääse käymään uudestaan. Päivä oli pilvinen ja tuuli kovasti, mutta onneksi ei satanut.


Sisäänkäynti linnaan



Vahanukkejen kädenvääntö


Kotkan lennätys
Pus pus

Sairasloman takia töissä jäi päiviä väliin, joka oli hyvin harmillista, koska aika on mennyt muutenkin nopeasti. Tällä viikolla Susanna pääsi suoraan tekemään uutta kampanjaa, jonka parissa viikko vierähti. Uutena asiana pääsi myös toimistolle tekemään vähän paperihommia ja kirjaamaan tarkastusta varten myyjien nimiä, jotka ovat tehneet reklamaatioita. Muut työtehtävät painottuivatkin myymälän esillepanojen muuttamiseen ja kassalla työskentelyyn. Mukavana yllätyksenä taukotiloissa oli järjestetty arvonta, jossa kerättiin rahaa sairaalalle. Osallistuminen maksoi vain yhden punnan ja palkintoina oli merkkituotteita, kuten hajuvesiä, laukkuja ja kosmetiikkatuotteita.

Emmi on kutsuttu mukaan koukouksiin ja hän on ollut osallisena Banburyn Museon suuriin muutoksiin. Emmi pääsi mukaan muun muassa uuden nettisivun suunnittelukokoukseen, jossa hän tapasi alan ammattilaiset. Toisella heistä oli jopa suomalaiset juuret. Toisessa kaupungissakin työn takia Emmi on käynyt. Työkaverin kanssa he lähtivät autolla kohti Kidlingtonia järjestämään senioreiden muistelu tapaamista. Tarinat äänitettiin ja Emmi sai aluksi testailla mikkejä.. Ei olisi pitänyt mainita vanhempien mieltymyksestä karaokeen. Uusi näyttelykin avattiin ja Emmi sai laittaa mainoskankaita, ripustaa maalauksia ja kuvia sekä yleensäkin järjestää näyttelyn. Sairastumisen ja rappusissa kaatumisen takia oli ihan hyvä, että Emmi pääsi olemaan yhden viikon koneella tekemässä töitä uuden nettisivuston eteen. Sen jälkeen Emmi on valmistellu tulevaa lasten aktiviteettia ja auttanut "sisustamaan" lasten taidenurkkausta, jonka teemana on kesäpuutarha. Työkavereiden kanssa on tutustunut läheisemmin ja heidän kanssaan on ollut ihanaa työskennellä. Heitä Emmi varmasti jää kaipaamaan, kun on aika palata Suomeen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti