keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Viikonloppukivaa!

Perjantaina pidimme pääsiäisen kunniaksi piknikin takapihalla. Sää oli hieman viileä, mutta aurinko paistoi. Teimme asiaan kuuluvat herkut, johon kuului kanasalaattia, hedelmiä ja poreilevaa juotavaa.




 


Illan hämärtyessä kaunistauduimme musiikin tahdissa ja lähdimme valloittamaan läheistä yökerhoa. Yökerho oli yllättävä kokemus hieman huonolla tavalla, koska musiikki oli 70-80-luvun brittiläisiä "hittejä". Alkuillasta oli hyvin vähän väkeä, sillä porukka siirtyy pubeista vasta klo 23 jälkeen. Tämä on myös erittäin hämmentävää, koska yökerho meni kiinni jo klo 1.00 !!! Onneksi ilta ei mennyt ihan pilalle, koska löysimme silmänruokaa ja Bon Jovi soi ;)





Suunnitelma muuttui kirpputoritapahtuman suhteen, sillä sää ei antanut myöten. Sunnuntaina ukkosti ja myrskysi, joka piti meidät sisätiloissa. Pelasimme lautapelejä koko päivän, joka oli rentoa tekemistä. Pelasimme yhtä peliä ainakin 5 tuntia, joka ei meinannut loppua millään ja jatkoimme sitä vielä maanantainakin. Maanantai jatkui pelien ja pyykin pesun parissa. Kauppareissulla löysimme ruotsalaisia lihapullia, joista olimme innoissamme, koska täällä ei ole samanlaisia lihapullia kuin Suomessa. Paketti on vielä avaamatta, joten odotamme vesi kielellä. :)




Kävimme keskiviikkona moikkaamassa suomalaista suklaapuodin omistajaa, joka oli kova puhumaan ja innoissaan nähdessään meidät. Häneltä saimme myös hyviä vinkkejä matkustamisesta muihin kaupunkeihin ja mukaan saimme suklaamaistiaisia.




Uusi viikko on alkanut täällä sateisissa merkeissä ja töiden parissa. Susanna on ollut vain kassalla, jossa on tavannut hyvin erilaisia ihmisiä. Täytyy mainita, että suomalaisissa ja brittiläisissä ei hirveästi ole eroa. Työkaveri B on ollut suureksi avuksi ja kannustanut paljon. Häntä on mukava tavata ja piristää jokaista työpäivää. Emmi on tavannut työssään taiteilijoita sekä näyttelyssä olleen henkilökohtaisen suosikkiteoksen tekijän. Kaksi viimeistä päivää ovat olleet osittain remonttipainoitteisia, sillä tauluja on pitänyt ottaa seiniltä ja pystyttää uuden näyttelyn tavaroita. Tulossa on myös päivän reissu Kidlingtoniin järjestämään kollegan kanssa vanhusten muistelutilaisuutta, jossa nauhotetaan kertomuksia nuorena tehdyistä ulkomaanmatkoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti