perjantai 23. toukokuuta 2014

Sunday in Oxford

Emmin pomo S. kutsui meidät hänen perheensä luokse lounaalle. Päivä sattui olemaan aurinkoinen, lämmin ja kaiken kaikkiaan erittäin upea. Viime sunnuntaina (18.5) lähdimme junalla kohti Oxfordia ja Emmin pomo tuli hakemaan meidät juna-asemalta. Söimme heidän kauniissa puutarhassa lounasta ja keskustelimme asioista. He olivat kiinnostuneita kuulemaan etenkin Suomesta ja meistä. S. ja hänen vaimonsa ovat molemmat vierailleet Suomessa. Lounaan jälkeen lähdimme kiertämään kaupunkia matkaoppainamme S. ja hänen vaimonsa. Poikkesimme luonnonhistorian museossa, mikä ei ollut yllätys, että museonjohtaja vei meidät käymään siellä.




Vierailimme yhdellä kampuksella, jossa saimme ihastella sen pihaa ja kappelia, mutta rakennuksen sisälle ei saanut mennä. Kuulimme hieman koulujen historiasta ja sen, että Oxfordissa on noin 30 yliopistoa.




Sitten meidät vietiin kirkkoon. Menimme kirkon torniin, josta oli hyvät maisemat. Kuten Warwickin linnassa, tornin portaat olivat jyrkät ja pelottavat.




 


Lopuksi meidät vietiin auringon laskiessa veneilemään.Veneilyn oikea nimi on Punting. Kyydissä oleminen oli ihanaa ja rentouttavaa kauniissa kesäisessä säässä. Pääsimme myös kokeilemaan"soutamista".



Pomo S. tarjosi jäätelöt





 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti