keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Pääsiäinen Banburyssa

Kolmas viikko käynnissä. Sää on suosinut meitä auringolla ja lämmöllä. Lämpötila on vaihdellut 13 asteen molemmin puolin. Aamuisin on viileää töihin lähdettäessä, mutta iltapäivällä tulee jo kotimatkalla kuuma. Tämä kolme viikkoa on mennyt todella nopeasti ja on yllättävää huomata, että kohta olemme jo puolivälissä reissua. Töistä huolimatta arki ei silti tunnu arjelta, vaan enemmän lomailulta.

Olemme yrittäneet nauttia joka päivästä täällä, mutta isommat reissut olemme päättäneet säästää myöhemmäksi. Olemme suunnitelleet reissua Oxfordiin vielä tämän kuun aikana ennen kuin luokkalaisemme Jaana T lähtee takaisin Suomeen. (Tähän reissuun palaamme vielä.)

Pääsiäinen ja lomat ovat jo ovella, sen huomaa kauppakeskuksestakin. Sielä on esillä paljon pääsiäiseen liittyviä tuotteita, erityisesti suklaata. Nämä suklaapuput ovat syötävän suloisia ja valitettavasti mahdotonta tuoda tuliaisena Suomeen.


Tämä on meillä viikonlopun ostoslistassa


Työpaikalla Emmi on saanut monipuolisia tehtäviä. Lasten aktiviteettien ohjaamisessa on hyvät puolensa, sillä Emmi saa itse myös osallistua tapahtumiin, kuten mekaanisella ilmapallo-hailla leikkimiseen ja saviesineiden tekemiseen. Exceliä ja Wordia on tullut käytettyä ja opastettua muita skannerin käyttämisessä. Työkaverit ovat olleet erittäin hauskaa seuraa ja heidän kanssa työskentelee mielellään. Herkkujakin on työkaverit tuoneet töihin. Emmi sai maistaa brittiläistä teeherkkua eli skonssia hillolla ja kermalla. Kehuja ja suklaayllätys oli vanhemmilta asiakkailta tullut Times gone by-tapaamisesta, jota Emmi kollegan kanssa ohjasi. Emmi on myös hieman avustanut uuden nettisivun tekemisessä.

Susannalla on ollut melko samanlaisia jokainen työpäivä ja tällä viikolla flunssa on hieman haitannut työntekoa. Hän on ollut mukana ison kampanjan vaihdossa, joka vaihtuu kerran kuukaudessa. Työtehtäviin on kuulunut lähinnä tuotteiden paikkojen vaihtoa sekä hyllyjen purkamista ja esillelaittoa. Työpäivät ovat olleet itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyä sekä tuotteiden esillelaittamisen ohessa asiakkaiden palvelua. Välineiden käyttöä on päässyt myös kokeilemaan, kun tuotteille on tulostanut hintoja.

Viikonlopun suunnitelmissa on käydä tutustumassa paikalliseen Moomoo-nimiseen yökerhoon. Banburyssa on vain kaksi yökerhoa, joten oletamme, että sielä on paljon ihmisiä. Suunnitelmissa olisi mahdollisesti käydä läheisessä Car Boot Sale-tapahtumassa, joka on kirpputoritapahtuma. Emmi kuuli työpaikalta, että täällä on suklaakauppa, jossa on suomalainen myyjä. Ajattelimme käydä samalla katsomassa, onko hän paikalla. Piknikin pidämme viikonloppuna, mikäli vain sää jatkuu aurinkoisena.

Hightown Road, jossa asumme


Viime sunnuntaina vuokraemäntämme ja hänen lapsensa lähtivät Intiaan sukulaisen häihin. He ovat sielä viikon, mikä tarkoittaa, että kahdestaan pidämme huushollia pystyssä. Ollaan täällä ollessamme vältytty pahimmilta riidoilta ja kulttuurishokilta. Pieniä asioita on tullut ikävä, kuten suomalaisia lihapullia ja ylipäätään ruoka on täällä erilaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti